TERMENI ȘI CONDIȚII

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului dilan.ro. Site-ul dilan.ro este operat de societatea SC Dilan International SRL, cu sediul in Str. PIATRA CRAIULUI Nr. 115 , ZARNESTI, BRASOV, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J08/1742/2004, CUI RO16625391. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. Administratorul site-ului dilan.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a site-ului sau a continutului acestuia.

Dilan va pastra confidentialitatea datelor de orice natura pe care le furnizati. pentru mai multe informatii va rugam accesati Politica de confidentialitate. 

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si dilan.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului, termen prevazut conf. art. 13 alin 3 si art. 14 din OUG nr. 34/2014  sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Administratorul dilan.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 

Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. dilan.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului dilan.ro utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii dilan.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

Disponibilitatea serviciului

Administratorul dilan.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului dilan.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Nu încurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa Dvs de e-mail sau alte date cu caracter personal unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa Dvs de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati la adresa de email contact@dilan.ro

Plasarea si livrarea comenzilor:

Comenzile plasate de luni pana joi vor fi procesate si trimise catre adresa dvs in urmatoarea zi. Comenzile plasate vineri, sambata si duminica vor fi procesate si trimise in cursul zilei de luni. Comanda se va livra in 2 sau maxim 3 zile lucratoare, depinzand de zona geografica in care locuiti, sau de volumul de lucru al companiilor de curierat.

Programul de livrare:

Luni-Vineri: 9:00-17:00

Sambata: 9:00-14:00

Costul transportului:

Transportul va fi gratuit pentru orice comanda mai mare de 500 lei. Pentru comenzile sub 500 lei pretul livrarii este de 15 lei prin Posta Romana si de 25 lei printr-o firma de curierat rapid.

Transport si retururi: Procedura de schimb sau retur a magazinului online www.dilan.ro

Dacă te răzgândești în legătură cu comanda ai dreptul să returnezi articolul sau articolele comandate. Acestea pot fi schimbate cu alte modele aflate în stoc sau îți poți primi banii înapoi, in functie de alegerea ta. Nu pot fi restituite produsele folosite, deteriorate sau care prezintă urme de purtare. Pentru returnarea produsului acesta trebuie să fie aibă etichetele însoțitoare. 

Orice returnare de produs care nu respectă politica de retur a magazinului dilan.ro poate fi refuzata. Produsele pot fi schimbate sau returnate indiferent de motiv in maxim 14 zile de la data intrarii in posesie a produselor, cu exceptia celor de lenjerie intima si costumele de baie, care nu se schimba sau returneaza, din motive de igiena. La fel, nu se schimba sau returneaza produsele trimise fara eticheta originala 

Procedura de schimb

În cazul în care doriți schimbarea produsului este necesar să parcurgeti urmatoarele etape:

Contactați magazinul dilan.ro prin mesaj pe pagina de Facebook, email (contact@dilan.ro) sau telefonic la numarul de telefon specificat pe site. Colegii nostri va vor răspunde în cel mai scurt timp, dupa urmatorul orar: Luni-Vineri 8-16. In mesajul dumneavoastra trebuie menționat că doriți un schimb de produse. Veți primi o notificare prin email, mesaj privat pe paginile de socializare sau telefonic prin care se confirmă cererea de schimb. Vă rugăm să ambalați produsul într-o manieră asemănătoare cu cea de la primire. Curierul va reveni în 2-3 zile cu produsul pe care l-ați solicitat la schimb și dumnevoastră îi veți preda produsul pe care doriți să îl schimbați. Acest prim schimb, efectuat prin acest procedeu, este gratuit, toate costurile de schimb fiind acoperite de magazinul dilan.ro. Urmatorul  eventual schimb va costa 35 RON, sumă ce reprezintă taxa de transport.

Procedura de retur

În cazul în care doriți returnarea produsului este necesar să parcurgeti urmatoarele etape:

Contactați magazinul dilan.ro prin mesaj pe pagina de Facebook, email (contact@dilan.ro) sau telefonic la numarul de telefon specificat pe site. In mesajul dumneavoastra trebuie menționat că doriți returnarea unuia sau mai multor produse. Un coleg va transmite firmei de curierat o cerere de ridicare a coletului retur, iar dumneavoastra veți primi o confirmare pe mail, prin mesaj sau telefonic. Vă rugăm să ambalați produsul într-o manieră asemănătoare cu cea de la primire. Curierul va reveni în 2-3 zile de la data confirmării cererii de retur, pentru a ridica pachetul de la adresa dumneavoastra, cea menționata pe colet. In colet, alături de produsele returnate, veti pune si Formularul de retur, completat de dumneavoastra. După ce curierul ne va livra coletul cu produsele returnate acestea vor fi verificate, pentru a nu prezenta urme de uzură, de purtare, sau să nu fie deteriorate. Banii va vor fi returnati în contul furnizat de dumneavoastra în maxim 15 zile din momentul în care am intrat in posesia coletului. Banii vor fi returnati într-un cont bancar IBAN valid care trebuie să fie pe numele clientului. Nu pot fi returnati banii în colete, prin curier sau altă metodă. După returnarea banilor în cont veți fi anunțat prin email. Banii se depun in conturile clientilor în datele de 10, 20 și 30 ale lunii. Costul transportului NU va fi returnat. De asemenea în cazul în care pachetul conține produse cadou, promoții s,a, acestea se vor returna împreună cu produsele. Dacă ați beneficiat de transport gratuit, la returnarea banilor se va reține costul de transport RETUR.

Toate tarifele bunurilor prezentate pe site sunt exprimate în lei și includ TVA

Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca vânzătorul poate să-l contacteze prin mijloacele disponibile, în legătură cu executarea contractului

În cazul în care bunul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi considerat nou, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea bunului la stadiul inițial.

Toate bunurile livrate de Dilan beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicii comerciale a vanzatorului

Echipa dilan.ro verifică cu mare atentie calitatea fiecărui articol în parte oferindu-ți astfel garanția că articolele comandate sunt într-o stare impecabilă. În cazul unor excepții (produse cu defecte, etc) ne asumăm răspunderea și îți vom înlocui produsul cu unul identic (model, mărime, culoare) în măsura în care este disponibil în stoc. Toate costurile aferente schimbuluiui vor fi suportate de catre dilan.ro.5