Un singur rucsac de dama pentru 5 tipuri de destinatii

Esti o persoana practica. Confortul se situeaza pe primul loc in viata ta de zi cu zi. Detii un rucsac de dama intr-o culoare putin pretentioasa, care te insoteste in toate activitatile. Este suficient de incapator, se potriveste cu orice tinuta, atat casual cat si eleganta. Ce iti poti dori mai mult?

Daca te regasesti in randurile de mai sus, te invitam sa iti alegi sufletul pereche din gama noastra de rucsacuri de femei. Te va acompania peste tot, zi de zi, luna de luna.

Daca nu te regasesti in randurile de mai sus, in curand iti vei schimba parerea. Te vom convinge cu 5 situatii des intaltine in viata noastra de femei. Citeste mai departe sa descoperi cat de versatile poti fi rucsacurile de dama. Relatat din punctul de vedere al unei iubitoare de rucsacuri.

Cu rucsacul la serviciu

La munca, in general este vorba de un program de 8 ore. Iti doresti sa ai cu tine cat mai multe, sa fii pregatita pentru orice situatie. In concluzie, ai nevoie de un rucsac de dama incapator care sa te ajute si in timpul programului, dar si dupa. Plin cu lucruri esentiale: poate un laptop, incarcatorul telefonului, mici gustari, portofelul si o trusa SOS speciala petru femei.

Partea cea mai buna la aceste rucsacuri de dama este ca au doua barete, fata de geanta clasica cu o singura bareta. Asadar, daca situatia se ingreuneaza, o poti distribui egal pe ambii umeri. Garantez ca se va simti diferenta.

Al doilea avantaj al rucasurilor este spatiul bine compartimentat din interior. Sunt incapatoare. Termosul cu o bautura fierbinte, o esarfa pentru vremea rea, chiar si biberonul copilului, toate vor avea loc intr-un singur rucsac de marime medie sau mare.

Cu rucsacul la al doilea job, cel de mama

Mamele sunt eroinele tuturor. Tot timpul pregatite, tot timpul sunt cele care anticipeaza nevoile copiilor. Daca dupa munca iti doresti sa iesi cu cel mic in parc, te poti baza pe un rucsac de dama. Ii e foame copilului? Doua banane sunt pregatite in rucsac. Apa este nelipsita, iar servesetele umede sunt in doua exemplare.

Ca mama, vei aprecia spatiul bine compartimentat din interior. Poti lua de acasa strictul necesar pentru o zi. Termosul cu o bautura fierbinte, o esarfa pentru vremea rea, chiar si biberonul copilului toate vor avea loc intr-un singur rucsac mediu. Si ceea ce este mai important, vei avea mainile libere pentru a-ti concentra toata atentia pe cel mic.

O seara distractiva in oras

O seara distractiva inseamna o seara in care sa uiti de inconfortabil, de rutita si stres. Alaturi de sot sau cu prietenele cele mai bune, vei da stop grijilor pentru un moment. Atunci, de ce sa nu alegi acelasi rucsac special conceput pentru femei, care te-a acompaniat si la munca? Unul care sa iti cuprinda toate obiectele de care ai nevoie, respectand principul “mai bine sa fie”?

De aceea iubesc rucsacurile de dama, sunt versatile. Se potrivesc si daca alegi sa porti un training lejer dar si cu o pereche de blugi sau un sacou.

In concediu si vacanta

De multe ori concediul este imprevizibil. Poate inainte sa pleci te vei gandi: cu ce ma voi imbraca, ce incaltaminte voi lua cu mine, ce rucsac sau geanta sa aleg pe drum? Rucsacul este alegerea optima, in special daca vei calatori cu avionul. Pentru ca spatiul bagajelor este limitat, pentru ca unele articole precum gentile se pot deforma in bagaj, trebuie sa alegi cu precizie.

Ce se potriveste cu orice tinuta, este incapator si comod? Exact, un rucsac intr-o nuanta neutra, nici sport nici elegant. In aeroport, pe croaziera, chiar si la plaja, rucsacul este alegerea corecta.

La cumparaturi

Ti s-a intamplat sa mergi la cumparaturi si sa fii incarcata cu prea multe produse? Cand ai impresia ca iti va amorti o mana de la greutate, mai dauga in rucsac. Am testat! E mult mai bine sa le cari pe umeri, decat intr-o plasa grea. In plus, avand doua maini libere poti face multitasking, asa cum facem noi, femeile. Poti raspunde linistita la telefon, il poti tine pe cel mic de mana, sau d ce nu, sa faci in continuare cumparaturi.

Confort, pragmatism, comoditate. Acestea sunt cele trei cuvinte magice. Daca de identifici, un rucsac special pentru femei a fost conceput pentru tine si viaza de zi cu zi. Preferi un ruicsac de piele, preferi un rucsac care sa fie si geanta, un ghiozdan de dama sport, preferi un mini rucsac? Am pregatit cateva modele de rucsacuri de dama pentru tine.

Alege culoarea, iar noi ne ocupam sa iti ajunga cat mai repede acasa.