In cat timp pot returna produl sau produsele?

 

Un produs poate fi returnat in termen de 14 de zile calendaristice de la data livrarii, termen prevazut la art. 13 alin 3 si la art. 14 din OUG nr. 34/2014.

 

Cat costa returnarea unor produse?

 

In cazul in care doriti sa returnati un produs, sau mai multe produse, conform legilatiei in vigoare, taxa de transport pentru trimiterea pachetului inapoi la adresa Dilan, va fi suportata de dvs. Va recomandam ca returul sa se realizeze prin intermediul Postei Romane sau prin intermediul unei companii de curierat. Adresa unde va fi returnat pachetul, este: strada: Piatra Craiului nr.115, Zarnesti, Brasov

 

In ce conditii pot fi returnate produsele?

Pentru ca returul sa fie acceptat de Dilan, produsele trebuie sa fie nepurtate si nederiorate.

In scurt timp dupa ce vom primi pachetul, veti fi contactati pentru a demara procesul de returnare a contravalorii platite, sau procesul de schimbare a produsului/produselor.

O conditie obligatory pentru acceptarea coletului este ca ambalajul in care a fost trimis (cutia) sa nu fie deteriorate sau incomplete, iar produsele sa nu prezinte urme de purtare, spalare sau miros. In aceste cazuri, ne rezervam dreptul de a decide daca acceptam returul sau le vom returna inapoi catre dvs.

Cum va vom returna banii?

  1. Aveti optiunea de a primi valoarea banilor in contul dvs bancar in termen de cel mult 14 zile calendaristice, de la data in care vom fi informati despre decizia dvs de returnare sau retracgere din contract , conform art 11 OUG 34/2014 modificata.
  2. O alta optiune este de abtine un cupon valoric, pe care il puteti folosi la o alta comanda de pe site-ul dilan.ro